Byte och retur

Byte
Vi byter inga varor i webbutiken. Önskar du en annan storlek eller en annan produkt kan du självklart använda din ångerrätt och sedan lägga en ny beställning via vår hemsida. Vi återbetalar dina pengar/uppdaterar din faktura så snart din retur har ankommit vårt lager och returen har behandlats.

Retur
Du har 14 dagars ångerrätt från det datum du mottog din beställning. Du kan enkelt ladda ner ångerblanketten här. Varorna ska returneras i originalförpackning och vara i samma skick som vid mottagandet. Ångerrätten gäller inte för förseglade varor där förseglingen bryts efter leverans. Lägg ångerblanketten tillsammans med de varor du önskar att returnera och skicka paketet till adressen nedan. 

Indusia AB
Storgatan 2
67332 Charlottenberg

Observera att vi inte skickar någon returetikett. Kunden måste själv stå för returportot och ansvarar för att paketet når oss. Vi rekommenderar att skicka paketet med spårning.

Normal handläggningstid vid returer är 2-3 veckor. Om du har betalat med kort kommer pengarna tillbaka till det kort du använde. Om du har valt att betala med faktura kommer fakturan att raderas eller justeras. Om du redan har betalat fakturan kommer Klarna att kontakta dig för att ordna med återbetalning.

Les mer om retur under Köpevillkor.