Om oss

Vi tar sovrummet på allvar!

Vi vet att sängkläder inte bara är viktigt för komforten, utan också för stämningen i sovrummet. Sängkläderna har blivit en del av inredningen och ett sätt att visa upp sin personlighet.

Vi upplever att människor tänker igenom stilen de vill ha i sovrummet på ett helt annat sätt än tidigare. Förr i tiden var sovrummet färdigt med en säng, ett nattduksbord och ett skåp, nu vill man gärna ha ett mer personligt uttryck även här.

Vi hos Indusia Design har lagt ner mycket arbete på att erbjuda ett stort utbud av sängkläder, med fokus på unika design som du inte hittar någon annanstans. Vi har verkligen något för alla. Det här är vår drivkraft och det som skiljer oss från andra spelare. Vårt mål har alltid varit – och kommer alltid att vara – att ha Sveriges största utbud av sängkläder. Vi kommer att fortsätta arbeta för våra kunder, och se till att våra sängkläder kan bidra till en god natts sömn och ge personlighet till sovrummet. Vi arbetar kontinuerligt med att hitta leverantörer som kan erbjuda det bästa av både komfort och kvalitet så att du som kund alltid ska vara nöjd.

Som kund hos Indusia Design ska du alltid känna dig trygg när du handlar. Vi arbetar ständigt med att förbättra oss och uppskattar verkligen all feedback – både positiv och negativ. Har du frågor om vårt sortiment eller våra köpevillkor, tveka inte att höra av dig! Skicka ett mejl till kundservice@indusiadesign.com så återkommer vi så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att se vad framtiden har att erbjuda!